Saturday, July 29, 2006

Blog

Sinds vandaag wordt er op de site www.ustour.be naar deze blog verwezen, zodat misschien iemand dit toch eens te lezen krijgt! :-) Ik merkte ook dat ik ineens van het Engels naar het Nederlands ben overgeschakeld, wel ik zal steeds schrijven in de taal waarvoor ik in de "mood" ben. Waarschijnlijk nog een zoveelste meeting met Vincent, maandag of dinsdag, om nog de laatste dingentjes af te spreken (vb. documenten van de Home Land Security invullen. En dan wordt het vliegen geblazen, want we stijgen donderdag om 10u40 op, en landen in NYC om 24u (6 PM lokale tijd), dat we meer dan 13 uur onderweg zijn, komt doordat we een tussenlanding hebben in Atlanta. Als je ons iets te zeggen hebt kan je dit steeds via comments, onder de blogs of via de contactpagina van onze site. We hopen van jullie iets te horen tijdens onze reis, want gedurende een maand durende tocht zal het toch eens deugd doen om iets vanuit het thuisfront te ontvangen.

TTYL, Kurt.

Friday, July 28, 2006

Getting ready

Ons vertrek begint dicht bij te komen, volgende week donderdag is het zo ver!
Ik heb gisteren mijn praktisch rijexamen afgelegd (nog steeds niet bekomen van mijn zenuwen), maar ik was gelukkig geslaagd, zodat ik deze maandag mijn rijbewijs heb. Wel spijtig dat dat geen gevolgen heeft voor deze reis, want als 18-jarige kan je namelijk geen auto huren in de States.
Vandaag ben ik dollars in de bank gaan afhalen, wel lastig dat de biljetten allen dezelfde grootte hebben en niet allemaal een verschillende kleur, dit geld zal even wennen worden.
Ik zal stillentjes aan beginnen inpakken, "New York, here we come!"

TTYL (talk to you later), Kurt.